Redo för affärer i Norge?

Inte redo för den juridiska djungeln och krångliga registreringar?

Vad kan Happy Alien göra?

Vi tar fram informationen du behöver för att få i gång din verksamhet i Norge och förmedlar den till dig i klarspråk – smidigt och enkelt. Behöver du hjälp med pappersarbetet så löser vi det också.

Vi börjar med en prat!

Vi starter med ett förutsättningslöst samtal för att presentera oss i Happy Alien samt lära mer om ditt företag och vilka mål ni har i Norge. Efter mötet vet vi mer om vad som krävs för att få i gång verksamheten. Vi vet också vilka saker vi behöver ta reda på. Därefter utformar vi en offert med olika förslag på hur vi kan hjälpa er.

 

Vi hittar informationen som är relevant för ditt företag

Du slipper leta dig fram i djungeln av lagstiftning eller ringa till olika myndigheter. Happy Alien gräver fram det som gäller för din norska verksamhet och förmedlar det till dig i klarspråk. Vi undersöker relevanta företagsformer, personal, regler för tull, moms och redovisning, norska bransch- och produktkrav samt annat du måste känna till. Du får även råd inom kommunikation och affärskultur – allt för att du ska lyckas på bästa sätt i Norge.

Vi får hjälp av vårt nätverk i Norge, men säkrar alltid skriftlig bekräftelse från myndigheter i juridiska frågor.

Vi guider dig genom pappersarbetet

För de allra flesta vill Norges-satsningen innebära registrering av uppdrag, personal och/eller företag hos norska myndigheter. Happy Alien kan hjälpa dig med information och vägledning när ni ska fylla i formulär, eller helt enkelt göra det åt dig.

Önskar du mer information eller vill du boka in ett förutsättningslöst uppstartssamtal?

KONTAKTA OSS