Redo för affärer i Norge?

Vi tar fram informationen du behöver och förmedlar den till dig i klarspråk – smidigt och enkelt. Behöver du hjälp med pappersarbetet så löser vi det också.

Vad kan Happy Alien göra?

Uppstartssamtal

Vi börjar med ett förutsättningslöst samtal för att presentera oss i Happy Alien samt lära mer om ditt företag och vilka mål ni har i Norge. Efter uppstartssamtalet vet vi mer om vad som krävs för att få i gång din verksamhet i Norge. Vi vet också vilka saker vi behöver ta reda på.

 

Vi hittar informationen som är relevant för ditt företag

Du slipper leta dig fram i djungeln av lagstiftning eller ringa till olika myndigheter. Happy Alien gräver fram det som gäller för din norska verksamhet och förmedlar det till dig i klarspråk. Vi undersöker relevanta företagsformer, regler för tull, moms och redovisning, norska bransch- och produktkrav samt annat du måste känna till. Du får även råd inom kommunikation och affärskultur – allt för att du ska lyckas på bästa sätt i Norge.

 

Vi guider dig genom pappersarbetet

För de allra flesta vill Norges-satsningen innebära registrering av uppdrag, personal och/eller företag hos norska myndigheter. Happy Alien kan hjälpa dig med information och vägledning eller helt enkelt agera ombud för dig i denna processen.

Önskar du mer information eller vill du boka in ett förutsättningslöst uppstartssamtal?

KONTAKTA OSS