Om oss

En internationell norska

Stine Hjartland, Grundare

Jag har varit “alien” i många länder – från kungariket Saudiarabien till EUs hovedstad Brussel. Fjorton år boende utomlands, på fyra olika kontinenter, har gett mig ett gediget globalt nätverk som jag kan utnyttja i Happy Alien.

Tidigare har jag jobbat internationellt med projektledning och kommunikation, men också som lärare i norska och engelska. Nu är mitt utomlandsresande begränsat, men lyckligtvis älskar jag hemstaden Karlstad och vårt lilla torp i Bengtsfors.

 

Stine Hjartland, Grundare
En svensk nomad

Henrik Warnqvist, Projektledare

Bakom sig har Henrik arbetserfarenheter från flera europeiske länder, bland annat Norge. Ursprungligen från Karlstad är han en internationell mångsysslare som arbetat med import, e-handel, försäljning och verksamhetsledning. Efter flera år som Purser vet han dessutom hur man tryggt serverar en kaffe på 10.000 meters höjd!

Henrik brinner för kommunikation och relationsbyggande. När han inte arbetar så reser han helst i Östeuropa och Sydamerika eller tar det lugnt på ”landet” norr om Sunne. I grunden är han Civilekonom från Uppsala Universitet.

 

Henrik Warnqvist, Projektledare
Vår vision

Flera svenska aktörer som satsar internationellt

Vi vill förenkla processer för svenska företag som har internationella ambitioner. Vår största motivation är att förena människor på tvärs av gränser. Ömsesidig förståelse och tolerans kan bara leda till något gott: samarbete och vänskap, utveckling och innovation, partnerskap och affärer.

Flera svenska aktörer som satsar internationellt

Vill du veta mer om Henrik, Stine eller Happy Alien? Vi vill gärna höra från dig!

KONTAKTA OSS